Szolgálatok ellenőrzése

A vagyonőreink állandó felügyeletét és ellenőrzését egy külön erre a célra létrehozott ellenőrzési csoport végzi. Feladatuk a különböző munkahelyeken fellépő problémák megelőzése, feltárása, a szolgáltatás minőségének javítása. 

Munkájukat tervszerűen éjjel-nappal látják el, ellenőrzéseiket célirányosan hajtják végre. 

Az ellenőrzési csoport munkatársai napi beszámolási kötelezettséggel tartoznak a cég szakmai vezetése felé, munkanapokon reggel eligazításon/beszámoltatáson vesznek részt.

 A beszámoltatás a napi aktuális szakmai tapasztalatokra, észrevételekre alapszik, az ellenőrzés során tapasztaltakat jegyzőkönyvbe rögzítik az ellenőr munkatársak.

 A vagyonőrök tevékenységét a területi vezetők napi szinten ellenőrzik és reggel /telefonon/ beszámolási kötelezettségük van a szakmai vezetés felé. Hétvégén és ünnepnapon is ellenőrzik a vagyonőri szolgálatot, melyet írásban rögzít és beszámol a tapasztaltakról a szakmai vezetésnek.
A területi vezetők havi beszámolási kötelezettséggel tartoznak a szakmai vezetés felé, ezen beszámolók cégünk Budapesti központjában tartjuk meg ahol a többi területi vezető munkatársunkkal együtt kiértékeljük a különböző területeinken történteket a problémák javítása, előrelépés, prevenciós intézkedések megtétele

 A vagyonőri járőrtevékenység ellenőrzésére rendelkezünk GPRS /Checkingsystem/ őrjárat ellenőrző berendezéssel.

Munkatársaink a munkavégzéshez kötődő helyen létesített ellenőrző pontoknál történő jelentkezése során a készülék a GPRS hálózaton keresztül küldi a rendszer jelzéseit a szerver részére, ami egy program segítségével feldolgozza az adatokat. Ezek elemzése, kiértékelése után a program automatikusan közzé teszi az eredményeket a felhasználó részére a checkingsystem honlapján, ahol egyedi felhasználónévvel és jelszóval történõ belépés után a nap bármely percében, a világ bármely tájáról ellenõrizheti a teljesítést.

A megbízó napi egyszeri összefoglaló e-mailt kap, az előző nap eseményeiről, amelyben értesül az őrjárat késéseiről, a kimaradt ellenőrzésekről szöveges vagy grafikus formában.

 A munkaterületeinken időközönként felső vezetői ellenőrzés is történik, a vezetők szúrópróbaszerűen hajtják végre az ellenőrzést és a tapasztaltakat a területi vezetői havi értekezleten értékelik.

 A vagyonvédelmi tevékenység hatékonyságát, megbízóink elégedettségét – az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően- „ügyfél elégedettségi kérdőíven” továbbá a vagyonőri értékelések alapján mérjük.