Munkatársaink

Vagyonőreink rendelkeznek a 2005. CXXXIII. törvényben felsorolt követelményekkel. (Vagyonőri igazolvány, feddhetetlen előélet)

 

Nagy hangsúlyt helyezünk a végrehajtó állományunkra, vagyonőreink kiválasztására, felvételiztetésére, hiszen az utasításainkat, elképzeléseinket a jól felkészített kioktatott vagyonőri állomány tudja szakszerűen, hatékonyan végrehajtani.

Felvételi két szakaszban történik.  – először a budapesti irodánkban személyes elbeszélgetés keretében – majd amennyiben a jelentkező a vagyonőri tevékenység végzésére alkalmas, mind emberileg, mind fizikailag, mind szellemileg és a megfelelő okmányok birtokában van akkor egy átfogóbb alkalmassági felvétel vizsgálata kezdődhet.

Természetesen a vagyonőri igazolvány mellé a fedhetetlenséget igazoló 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány megléte feltételként számít.

A dokumentációk benyújtását követően egy szakképzett vezető kollégánk a jelentkező vagyonőrnél háttér ellenőrzéseket, úgynevezett környezettanulmányt hajt végre, ami kiterjed a jelentkező életvitelére családi állapotára, baráti kapcsolataira, valamint esetleges káros szenvedélyeire.

A háttér ellenőrzéseket félévente ismételjük, mely fényt deríthet az esetleges időközbeni szabálysértési, indítványozott büntető eljárási ügyekre illetve az időközbeni jelentős vagyongyarapodásra.

A PRO-TERMINÁL Globál Hungary Kft. kiképzési terve szerint munkába állás előtt alapkiképzésben részesülnek, majd havonta utánképzést tartunk munkatársaink számára. Csak azok teljesíthetnek szolgálatot egy adott szolgálati helyen, akik – megbízóval is egyeztetett – őrutasításból felkészülnek a színvonalas feladatellátásra. Külön képzést tartunk „protokoll” ismeretekből.

Munkatársain alkalmazotti státuszban  végzik   feladataikat a különböző szolgáltatási  területeken!

Általános Őrszolgálati Utasítás

A vagyonőrök részére általános információnyújtás a Megbízóról, az őrzési területről, az ellenőrzés formájáról, illetve a vagyonőrökre vonatkozó általános magatartási szabályokról, valamint a szolgálati feladatok rövid felsorolását tartalmazza.

Speciális Őrszolgálati Utasítás

Az egyes szolgálati helyek, ill. ágak adott munkaterületre vonatkozó részletes feladatleírása a vagyonőri kötelezettségek, megbízói utasítások részletes, oktató jellegű ismertetése.

Rendkívüli Események Szabályzata

Célja a rendkívüli események megelőzésére tett intézkedések leírása. A bekövetkezett rendkívüli események esetén végrehajtandó eljárási formák, feladatok leírása.

A fenti szabályzók kidolgozása Önökkel egyeztetve kerül kialakításra.